zar je i to bio problem?

NIKAD GA NIJE PREKRŠIO: Princ Vilijam je pre venčanja dao Kejt Midlton VAŽNO obećanje i raskrstio sa starim običajem

3

Za razliku od mnogih žena koje su postale snahe britanske kraljevske porodice, vojvotkinja od Kembridža nije morala da pristane na neka teška odricanja

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton (38) bliska je sa svojom porodicom — roditeljima Kerol i Majklom, bratom Džejmsom i sestrom Pipom. Kako pišu britanski mediji, njen suprug princ Vilijam obećao joj je da njihov odnos neće trpeti kada Kejt postane članica kraljevske porodice.


U dokumentarnom filmu "Kejt Midlton: Od radničke klase do Vindzora", novinarka Kejti Nikol objasnila je kako je VIlijam prekršio stari običaj da prinčeva mlada ostavi svoju porodicu iza sebe.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Kada je Vilijam zaprosio Kejt, jasno joj je dao do znanja da neće morati da ostavlja svoju porodicu za sobom kada bude ušla u njegovu porodicu. Obećao joj je da će oni uvek bio deo porodice, a tako je i bilo. Tako su članovi Kejtine porodice prisutni na brojnim dešavanjima koja organizuje kraljica — istakla je ona.


Uistinu, vojvotkinjini najbliži uvek prisustvuju važnim porodičnim okupljanjima, a na venčanju Kejtine sestre Pipe jedan od gostiju bio je Vilijamov brat princ Hari, dok su Harijevom venčanju prisustvovali svi Midltonovi.
 

 

makonda-tracker