Toni Cetinski: Potvrdio krah braka

0
Pop pevač Toni Cetnski i njegova supruga Ivana Nobilo Cetinski odlučili su da se rastanu nakon četiri godine skladnog braka .
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

Posle četiri godine braka Toni Cetinski i Ivana Nobilo Cetinski, koji imaju dvogodišnju ćerkicu Piju, odlučili su da se rastanu. Iako će život nastaviti na odvojenim adresama, nekada skladni par svoj brak neće okončati razvodom, već će samo nastaviti da žive razdvojeni.

- Privatne događaje, poput njihovog venčanja, rođenja ćerke, krštenja, godišnjica i slično Toni i Ivana čuvali su kao deo svoje intime, pa ni ovaj intimni momenat ne žele da dele s medijima. Toni Cetinski i njegova supruga Ivana Nobilo Cetinski se ne razvode. Potvrđujem vam da je bračni par odlučio da razdvojeno živi. Odluku su doneli sporazumno i u prijateljskoj atmosferi, a do odluke nije došlo zbog trećih osoba. Privatni život nema uticaja na njihovu uspešnu poslovnu saradnju, koja se nastavlja i dalje - otkriva PR  menadžer Snježana Jerković.

Toni Cetinski iza sebe ima jedan propali brak sa manekenkom Antonelom Butigan s kojom ima dvanaestogodišnjeg sina Kristijana.

makonda-tracker