jasni ciljevi

"TRUDIM SE DA SE NE UGOJIM KAO PRVOG PUTA": Nina Janković iskreno o trudnoći, dojenju, ali i snimanjima novih serija!

0

Glumica ističe da je već krenula da oprema sobu za devojčicu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Nina Janković Dičić uživa u blagoslovenom stanju, ali ipak ima jednu brigu, koja joj je često napameti.

 

"U petom sam mesecu trudnoće i trudim se da se ugojim kao prvog puta, bilo je previše" - poručila je Nina i dodala:

 

"U januaru počinje snimanje nastavka serije “Ubice mog oca” i verovatno ću imati najviše krupnih kadrova ikada - rekla je glumica u emisiji "Kec na jedanaest"."

 

I nakon prve trudnoće sa sinom Vukašinom glumica se već posle dva meseca vratila poslu, a nedavno je otkrila da joj nije bio problem ni na setu da doji bebu.

 

 

"Neko može da kaže vidi ovu budalu, a neko može da kaže da je to svaka čast. Sva sreća da sam samo dva puta ceo dan snimala, pa su mi tad dva puta doveli Vukašina, ali ostavim mleko tad. Tako da ga nisam ni često ostavljala. To sam malo i preterala. Odvojili smo se par puta na jednu, dve večeri" - ispričala je glumica u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji i dodala da je sin jako srećan što će dobiti seku, ali i da uveliko sređuje kutak u svom domu za ćerkicu:

 

"Počela sam da sređujem sobu, ali nadam se da ću pred kraj sve. Ne kupujem još uvek ništa, od Vukašina imam gomilu igračaka, neke su potpuno neutralne. Naravno, da ću joj kupovati igračkice i sve, ali je još uvek rano. Imala sam mučnine, bilo je strašno na početku."

 

 

 

makonda-tracker