iskrena je

OVO JE PRVI I POSLEDNJI PUT DA JE U DRUGOM STANJU? Maja Šuput je divna trudnica, a trenutno živi u iznajmljenom stanu!

1

Nestrpljiva je da upozna bebu, a u renoviranju doma uživa sa suprugom Nenadom.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pevačica Maja Šuput čeka prvo dete sa partnerom Nenadom Tatarinovim, a sada je sa publikom podelila kako na podnosi trudnoći i kako izgleda život u iznajmljenom stanu, dok je njihov dok potpuno rekonstruisan.

 

"Sve sam već izabrala, ali verovatno ćemo još toga nadodati. Stan je kompletno srušen jer smo odlučili da ga preuredimo novim nameštajem i novom energijom, zbog toga što do sada nismo imali dečiju sobu, tako da se ta soba sada radi iz temelja. Dok je muž sa dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome. Tu sam se angažovala sama i tačno znam šta želim. Trenutno živimo u iznajmljenom stanu i čekamo koji dan da nam naša oaza bude gotova, a tek tad počinje opremanje" - rekla je Maja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Šuputova je nedavno izjavila da će ovo biti verovatno i njena jedina trudnoća, jer za sada nema planove da rodi i drugo dete zbog godina.

 

" Rastem, rastem! Ja sam se poslednje dve nedelje stalno bunila: "Ja jedina nemam stomak, sve trudnice imaju stomak, kakva sam ja to trudnica, niti mučnine". Nije da se žalim, ali daj bebo javi se da znam, ono... Ali po knjizi ispada da je stomak narastao baš kad treba. Veseli me to. Pa, to mi je sad prvi put. Vrlo verovatno, s obzirom na  godine, i poslednji, pa neka se dete veseli" - poručila je Maja.

 

 

 

 

 

makonda-tracker