filmski trenutak

KADA GA JE UGLEDALA BILA JE NA KORAK DA SE ONESVESTI: Poljubac sa ovom muzičkom legendom Kejt Mos nikada neće zaboraviti

0

Oduvek je želela da ga upozna, a ostvarilo joj se kada je imala svega dvadeset godina.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je počela sigurno da gazi stopama najpoznatije manekenke, imala je samo 21. godinu, a tada je bila poznata i po ljubavnoj vezi s Džonijem Depom. Na rođendansku zabavu najpoznatijeg pevača Sinatre otišla je s holivudskim glumcem, a onda se desilo nešto potpuno neočekivano.

 

Budući da je bila očarana Frenkom zbog njegovih zanosnih plavih očiju i glasa koji je opijao, Kejt se od bliskog susreta s njim onesvestila. Sve se dogodilo na proslavi i to pred njenim tadašnjim dečkom Džonijem.

 

"Frenk Sinatra me je u potpunosti opčinio i onesvestila sam se! I dalje je imao onaj sjaj u svojim plavim očima. Bila sma na njegovoj žurki, sedela sam sa strane i pušila cigaretu. U jednom trenutku me je primetio i krenuo i dopšao je da me pozdravi."

 

foto: profimedia

"Pozvao je svoje telohranitelje kako Džoni Dep ne bi mogao prići, a konverzacija tekla je prijatno. Pitao me je kako sam. Čestitala sam mu rođendan i ostala bez teksta. Poljubio me u usta te mi je vratio cigaretu - prisetila se Kejt Mos u razgovoru za „Vogue”.

 

U ovom intervjuu za januarsko izdanje časopisa Kejt Mos pričala je o mnogim detaljima svog života. Primerak koji tek treba da izađe, mnogi očekuju s nestrpljenjem.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker