svi su primetili

"PROVODILA JE PREVIŠE VREMENA S HARIJEM": Znate li za neobično blizak odnos Džil Bajden i britanskog princa?

1

Internetom ovih dana kruže stare fotografije nove američke prve dame i vojvode od Saseksa princa Harija koje pokazuju da njih dvoje imaju izvanredan odnos

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džil Bajden ima mnogo moćnih prijatelja, a jedan od bližih joj je i princ Hari. To prijateljstvo između Džil (69) i Harija (36) traje od 2013. godine, a upoznali su se tada, prilikom njegove turneje po Americi.


U toku tog putovanja, predsednik Amerike bio je Barak Obama, dok je Džo Bajden bio potpredsednik. Hari je prisustvovao "Ratničkim igrama" u Koloradu, koje su ga inspirisale da osnuje britanski pandan — "Igre nepobedivih", sportski događaj u kome učestvuju veterani. Džil je prve godine održavanja "Igara nepobedivih" došla da podrži američki tim i zbližila se s Harijem, što je čak i Džo Bajden tada šaljivo komentarisao rečima da je "Džil provodila previše vremena sa Harijem".

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Bajdenovi su 2017. godine sličnim povodom otputovali u Kanadu, a Hari je tada po prvi put i pokazao Megan Markl javnosti kao svoju devojku. I tada, Hari je sedeo kraj Bajdenovih sve vreme.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Nije onda ni čudo što su Hari i Megan, iako više nisu na funkciji, prekršili kraljevski protokol i otvoreno govorili o politici i američkim izborima, dajući podršku Bajdenu.
 

 

makonda-tracker