(FOTO)

VIDITE LI NA OVOJ FOTOGRAFIJI PROBLEM? Jedan detalj otkriva šta je PRELILO ČAŠU kada su u pitanju Megan i Hari

0

Princ Hari i Megan Markl odluku o napuštanju kraljevske porodice navodno su doneli nakon božićnog govora kraljice Elizabete, iz kog su bili izostavljeni.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prošlogodišnji božićni govor kraljice Elizabete pred malim je ekranima pogledalo čak 6,4 miliona ljudi. Kraljica je bila obučena u plavu haljinu, nosila je dijamantski broš i za stolom u svojoj palati govorila o čudnoj godini.

 

Njen govor je bio hvaljen, ali gledaocima ništa nije promaklo, niti jedan detalj, pa tako ni to da je na stolu imala fotografije članove svoje porodice osim jedne, i to one svog unuka, princa Harija i njegove supruge, kao i praunuka Arčija.

 

Uz to nije ih uopšte spomenula niti jednom rečju, a ništa od toga nije bio slučaj prethodnih godina.

 

Sada se o svemu oglasio jedan od autora tekstova o kraljevskoj porodici, koji tvrdi da je kraljičin "propust" probudio određene sumnje kod ostatka porodice.

 

"Slike vojvode i vojvotkinje koja je bila na stolu pre više nije bilo, kao ni govora o njima. Spomenula je da je dočekala svoje osmo praunuče, ali njegovo ime nije izustila. Sada je jasno da se unutar palate i porodice stvorila sumnja o tajnom planu Harija i Megan", objasnio je.

 

Sporni govor bio je predmet mnogih rasprava kraljevskih stručnjaka. Neki od njih slažu se da je upravo kraljičin govor ujedno bio i jedna od poslednjih stvari koja je Harija i Megan uverila da moraju poći svojim putem.

 

"Hari je osećao da su on i Megan ostavljeni po strani i da nisu uključeni u buduće planove. Izvori iz palate otkrivaju da su fotografije na stolu bile odabrane tako da prikazuju uspešne članove porodice. To je i te kako uticalo na njih", tvrde stručnjaci.

 

 

makonda-tracker