bez greške

SKORO 22.000 DOLARA U JEDNOJ KOMBINACIJI! Megan Markl stilom skrenula pažnju s novog sukoba s kraljevskom porodicom

0

Ceo svet pisao je o odbijanju kraljice Elizabete II da dozvoli da se na Dan sećanja u ime odsutnog princa Harija položi venac stradalim britanskim vojnicima... a onda se Megan pojavila u ovome!

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ Hari i Megan Markl nisu bili uključeni u zvanično obeležavanje Dana sećanja, jednog od najvažnijih datuma u kalendaru britanske kraljevske porodice.


Budući da je par rešio da se povuče s funkcija viših članova kraljevske porodice i da trenutno žive u Sjedinjenim Američkim Državama, Saseksovi nisu, kao prošle godine, u Londonu odali počast britanskim vojnicima poginulim u svetskim ratovima, a mediji su pre nekoliko dana javili da je princ Hari želeo da pošalje venac koji bi neko položio u njegovo ime. Palata je ovaj zahtev odbila, što je vojvodu od Saseksa "rastužilo", javili su mediji.


On i njegova supruga su, ipak, pronašli način da obeleže ovaj dan — posetili su Nacionalno groblje u Los Anđelesu, gde su položili cveće, a Hari je ostavio poruku:


Svima onima koji su služili i služe. Hvala vam.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by What Meghan Wore (@whatmeghanwore) on


Dan kasnije, glavna vest koja se tiče Harija i Megan je, kao i obično, odevna kombinacija koju je vojvotkinja pripremila za ovu priliku!


Harijeva izabranica nije štedela, pa je ponela crni kaput Brendona Maksvela vredan skoro 4.400 dolara, preko kojeg je stavila kaiš Elizabete Franki za koji je izdvojila više od 300 dolara, svoje stare salonke Dženifer Šamandi koje koštaju više od 1.120 dolara, a mediji dodaju da su deo ovog izdanja i Kartijeov ručni sat čija iznosi više od 7.430 dolara i narukvica plaćena skoro 7.900 dolara.
 

 

makonda-tracker