iznela intimne detalje

"STAVLJALA SAM JASTUK ISPOD MAJICE I ZAMIŠLJALA DA SAM TRUDNA": Ljupka Stević iskreno o incidentu i vezi sa Dragišom

1

Nakon skandala koji je potresao domaću javnost, Ljupka Stević progovorila je o intimnim detaljima iz života

foto: printscreen/k1
foto: printscreen/k1

 

Pevačica o kojoj već nedeljama „bruje“ svi domaći mediji objavila je nedavno spot za svoju novu pesmu „Ne stidim se“ i kako kaže, pesma je autobiografska i u njoj je rekla sve ono što joj leži na srcu.

 

- Kao što kažem i u pesmi „Ne stidim se, al sramota me“. Kako bih mogla da se stidim ljubavi koja je toliko dugo trajala? I u spotu ima trenutaka iz mog života, kao što je onaj kada stavim jastuk ispod majice – znala sam da to radim i kod kuće, da se ogledam i zamišljam kako bih izgledala kao trudnica – priznala je pevačica u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji.

 

foto: printscreen/k1

Kako je rekla, u ljubavi nije ljupka, u šta je i javnost imala prilike da se uveri. Na pitanje da li ima želju i nameru da se sa pukovnikom Simićem vidi i porazgovara jer joj je istekla zabrana prilaska koju je dobila, Ljupka je kategorična i potpuno iskrena:

 

- Nemamo mi više o čemu da razgovaramo. Želim da na celu tu priču stavim tačku i da ga ne vidim više nikada u životu, ne možemo biti ni prijatelji. Povređena sam i dalje, razumite me.

 

 

makonda-tracker