sve zbog incidenta

PEVAČICU SU DOČEKALE LOŠE VESTI: Stigla prekršajna prijava Ljupki Stević, evo šta je očekuje!

4

Ljupka Stević šokirala je region kada je u naletu ljubomore uništila dva automobila u vlasništu generala policije Dragiše Simića.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Prekršajna prijava protiv Ljupke Stević stigla je u ponedeljak u prekršajni sud od policije zbog toga što je narušila javni red i mir, te izazvala štetu na dva vozila.

 

Ljupka Stević bi tako, u narednim danima, trebalo da se nađe pred prekršajnim sudom. Prekršajna prijava koja je podneta protiv Ljupke Stević je zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru.

 

foto: Damir Dervišagić

Prema pomenutom zakonu, za onog ko nepristojnim, drskim ili bezobzirnim ponašanjem narušava javni red i mir ili ugrožava imovinu ili vređa moral građana predviđena je novčana kazna od 10.000 do 150.000 dinara ili rad u javnom interesu od 80 do 360 časova.

 

Podsetimo, pevačica Ljupka Stević šokirala je region kada je u naletu ljubomore uništila dva automobila u vlasništu generala policije Dragiše Simića, sa kojim je kako tvrdi bila u ljubavi 10 godina. Ona je nakon toga za medije ispričala da ga je uhvatila u prevari i da ga je nakon toga i nokautirala.

 

 

 

 

 

makonda-tracker