sve joj teško pada

"SRAMOTA ME SVEGA ŠTO SAM URADILA": Ljupka Stević OGOLILA dušu i otkrila kako izgleda TETOVAŽA posvećena generalu Simiću

2

Ljupka je ispričala da je raskrstila sa bvišim oženjenim partnerom Dragišom Simićem, ali je otkrila i još detalj koji niko nije znao.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Ljupka Stević gošća je emisije "Puls Srbije" koja se emituje na Kurir televiziji.

 

Na samom početku ona je ispričala da je raskrstila sa bvišim oženjenim partnerom Dragišom Simićem, ali je otkrila i još detalj koji niko nije znao.

 

Naime, Ljupka na vratu ima tetovažu posvećenu generalu Simiću, na kojoj je ispisan njegov nadimak "Simke".

 

"Meni zaista ne prija kada kažu da sam najpopularnija pevačica postala preko noći jer nisam zbog pevanja postala sigurno, pa tu ne mogu da se pohvalim", rekla je Ljupka na samom početku.

 

1 / 12 Foto: Printscreen Kurir TV

 

Nedavno je izbacila i svoju autobiografsku pesmu, čije značenje je otkrila u emisiji.

 

"Pesma moja se zove "Ne stidim, se sramota me je". To sam ja napisala na svom Instagramu. Ta moja rečenica ima smisla, iako mnogi kažu zar stid i sramota nije? Pa nije. Ja ne mogu da se stidim svoje ljubavi koja je bila mnogo velika, ali me je sramota svega što sam uradila i objavila sve na Instagramu i što sam to tako prezentovala javnosti. Sramota me je i sa kim sa bila u vezi, s obzirom da je on zauzet muškarac. Sada me nazivaju poluljubavnicom, ali ja sebe ne smatram ljubavnicom jer sam s tim čovekom živela 10 godina", rekla je ona i dodala:

 

"Ja sam njemu oprostila, sve ljude neka sreća prati. Juče sam bila do manastira i pomolila sam se da Bog svima pokaže svoj put, pa tako i meni. U meni nema zlobe, želim mu sve najbolje".

 

Na pitanje voditelja da li je izbrisala sve što je vezuje na Simića, ona je odgovorila:

 

"Nemoguće je rešiti u kratkom roku. Ta tetovaža je stavljena na moj vrat pre 9 godinu, već je u fazi skidanja, to je sada samo fleka. Već sam uradila lasersko uklanjane, gotovo da se ne vidi. Tu su i par nekih zevzdica, kao on je general čovek, pa kao policija... Više ne obraćam pažnju ne to. Biće uklonjeno sto posto. Želim da je sklonim, da sve bude čisto. Nisam ponosna na to", poručila je ona, a potom i pokazala tetovažu.

 

 

makonda-tracker