šta se sve tu krije?

IMA 3 BIVŠE ŽENE, PETORO DECE, UNUČE, GINISOVE REKORDE, BORBU S DROGOM I HIV: Sve kontroverze legendarnog Čarlija Šina!

3

Njegov život je sve, samo nije dosadan i jednoličan.

čarli šin
čarli šinfoto: Profimedia

Na današnjji dan 1965. godine rođen je američki glumac Čarli Šin.

 

Svoju slavu stekao je rano. Osim što je za to mogao da se zahvali ocu, Martinu Šinu, koji je sedamdesetih godina već postao proslavljeni glumac.

 

Kao najmlađi sin, Šin je jako brzo pošao očevim stopama, te je već sa 19 godina započeto svoju filmsku karijeru u tinejdžerskoj drami o Hladnom ratu, "Crvena zora", u kojoj je glumio rame uz rame sa Patrikom Svejzijem, Tomasom Hauelom, Leom Tomson i Dženifer Grej. Mladi glumac se pojavio i u jednoj epizodi serije "Neverovatne priče".

 

 

Svoju prvu veliku ulogu Šin je imao u drami o Vijetnamskom ratu, "Vod" 1986. godine. Samo godinu dana kasnije glumio je uz svog oca u "Vol Stritu". Oba fila je režirao Oliver Stoun.

 

Slavu je svakako stekao nakon serije uspešnih filmova kao što su "Vod", "Vol strit", "Mladi revolveraši"  iz 1988. godine, "Glavna liga", "Usijane glave" i "Tri musketara".

 

Mlađoj populaciji Čarli Šin više je poznat po televizijskim ulogama, naročito u popularnoj seriji "Dva i po muškarca", koju je i obeležio svojim humorom i specifičnom mimikom.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker