TRAGIČNO JE SKONČALA

NESREĆAN BRAK I PATNJA O KOJOJ JE ĆUTALA: Sestra Silvane Armenulić otkrila NAJPOTRESNIJE tajne s kraja njenog života

8

Pre 44 godine, 10. oktobra, cela tadašnja Jugoslavija pustila je suzu. Tragično je stradila u saobraćajnoj nesreći legenda folk muzike Silvana Armenulić, ostavivši iza sebe veliki broj hitova, ali i dvanaestogodišnju ćerku Gordanu.

foto: Screenshot
foto: Screenshot

Njena svekrva nikada nije htela da je prihvati. Kada su dobili ćerku, Silvana se i dalje bavila pevanjem, nikada nije htela da napusti karijeru, da bude kod kuće. Zato je zamolila svekrvu da joj čuva ćerku i za to joj plaćala 600 hiljada dinara svakog meseca, da ima za hranu, troškove za Gordanu. Cela kuću je Silvana renovirala, nameštaj je menjala — kaže Dina, koja ne može da podnese javna Radmilova obraćanja u kojima je govorio da je on kupio stan gde je živeo sa Silvanom jer, napominje pevačicina sestra, sve to je — čista laž.

 

Ono što Silvaninu sestru posebno pogađa, jeste da je, kako tvrdi, Radmilo varao njenu sestru pre nego što je Silvana odlučila da preda papire za razvod.

 

Radmilo se zabavljao sa Mirom Peić dok je Silvana bila živa. On je četiri godine već bio sa njom. U Domu sindikata smo bile sestra Mirjana i ja na koncertu i Radmilo se pojavljuje sa Mirom Peić. On se toliko uplašio kada smo ga uhvatili... I gledamo ga tako moja sestra i ja kako ide zagrljen sa njom kao da je sve normalno — kaže Dina i nastavlja:

 

 Čim je kupila stan, ona je htela da se razvede od Radmila. Podnela je papire. Međutim, sestra Mirjana je došla i pitala je kakvi su to papiri, na šta je Silvana rekla: “Za razvod. Samo se čeka da ih Radmilo potpiše i da se sporazumno razvodimo”. Kaže sestra Mira: “Daj da ih vidim”. Uzela ih i pocepala. Nije joj dala da se razvede, govorila joj da ne radi to, imate Gordanu. Silvana je pre smrti još jednom podnela papire i bila bi razvedena pre nego što je poginula — otkriva Dina, koja kaže da je Marko Marković bio Silvanina velika ljubav.

 

Nije bilo ljubavi više sa Radmilom. Bila je jako, jako nesrećna sa njim — naglašava ona.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker