TRAGIČNO JE SKONČALA

NESREĆAN BRAK I PATNJA O KOJOJ JE ĆUTALA: Sestra Silvane Armenulić otkrila NAJPOTRESNIJE tajne s kraja njenog života

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

ДБ намештаљка

12-09-2020 12:15h
зашто су промениле имена у једној "вишенационалној и слободарској" средини??

ah

12-09-2020 20:07h
@ДБ намештаљка
da nisu zar bi mogle uspjeti?!

YU zlo

12-09-2020 21:19h
@ДБ намештаљка
zato što je ta tvorevina bila tamnica svih naroda koji su u njoj živeli.

Janko

13-09-2020 14:52h
@ДБ намештаљка
Baka Prase ti ne smeta, Nada Topcagic, Lepa Brena, Dara Bubamara, Rambo Amadeus, Dr Nele Karajlic... Svako je iz svojih razloga birao umetnicko ime i na njemu profitirao. Jadnice, ne lazi narod!

Boze

13-09-2020 15:42h
@YU zlo
Vrati me u tu “tamnicu”!

Jovanka

12-09-2020 13:09h
Boze,sta je ona sve napricala.Te da Radmilo laze,da nije on kupio stan ,pa ipak da je posle Silvana kupila svoj stan.Zena,kafanska pevacica ,koliko god dobro pevala,rodila je dete da joj cuva svekrva,a da ona bude u kafanama i na turnejama i dalje.I jos svasta sto se ne iznosi u javnost.Nekako ne ide sve to za jedan normalan brak i decije detinjstvo.I koliko vidim varali su se medjusobno.Nesreca da je poginula i nesrecan brak za oboje.

Jaooooooo

13-09-2020 15:44h
@Jovanka
Blago tebi.Ne znas NISTA o njihovom braku.Nije se zelela razvesti zbog necije dobrote.

VeKo

13-09-2020 23:09h
Sta ima tu da se pise. Pevacica kao i svaka druga buran zivot. Zavrsila je kako je i zivela.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: