blista

I POZNATI SRPSKI PAR PROŠETAO CRVENIM TEPIHOM: Naša glumica razoružala Veneciju interesantnim izdanjima

0

Srpski bračni i glumački par sarađivao je na snimanju filma Quo Vadis, Aida, čija je premijera sinoć održana na 77. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jasna Đuričić i Boris Isaković tumače glavne uloge u ostvarenju Jasmile Žbanić Quo Vadis, Aida, a dok glumica igra prevodioca Ujedinjenih nacija Aidu, Isakovć je dobio ulogu Ratka Mladića.


Ovo ostvarenje premijerno je prikazano juče, a srpski glumački par našao se na crvenom tepihu dva puta — najpre u nešto ležernijoj i dnevnoj varijanti, a potom i u svečanom izdanju.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Na fotografisanju pre premijere videli smo Jasnu u midi haljini s animal printom koju krase zvonasti rukavi do lakta, a Borisa u laganoj košulji i pantalonama, koje su kasnije zamenili elegantnijim izdanjima — glumica je oduševila u crnoj i vrlo upečatljivoj kreaciji providnih rukava, dok je njen kolega i suprug odabrao klasično odelo bez kravate.

 

1 / 5 Foto: Alberto PIZZOLI / AFP / Profimedia


Quo Vadis, Aida je ratna drama o prevodiocu Ujedinjenih nacija Aidi, koja pokušava da pomogne svojoj porodici tokom rata, a tokom snimanja Isaković je za Dnevni avaz izjavio:


Duboko u sebi nikad nisam mogao pristati ni na kakve podele među našim narodom. Mi pripadamo, ako ne istom, onda veoma sličnim narodima. Nikad nisam merio da li ću neku ulogu prihvatiti, jer treba da igram Srbina, muslimana ili Hrvata. Sve te uloge prihvatao sam, isključivo, ako je moguće, da kroz umetnost kojom se bavim, na određen način, pokušam da pomirim sve te naše zavađene narode. Sad već u ovom sumanutom trenutku, poslije 30 godina, mi ne možemo da se oslobodimo tog rata. Svi mi moramo da prihvatimo stvari koje su se desile i u najboljem duhu oprostimo jedni drugima.

 

 

makonda-tracker