upola mlađe se nisu videle pored nje

PONOVO U STAROM KOMADU, PONOVO BEZ GREŠKE: Kejt Blanšet VELIČANSTVENOM kombinacijom bacila u senku pola Venecije

0

Australijska glumica je za svoja dva dosadašnja pojavljivanja na crvenom tepihu na 77. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji odabrala odeću koju je već nosila — i oba puta zasenila sve prisutne dame

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ove godine, Mostra je definitivno u znaku glumice Kejt Blanšet. Ona je predsednica stručnog žirija, najveća holivudska zvezda koja prisustvuje festivalu, a foto-reporterima nikad nije dosta šarmantne australijske glumačke gromade.


Ona, kao i obično, u svakoj prilici ostavlja bez daha i već tokom prva 24 sata u ovom jadranskom gradu pokazala je tri odevne kombinacije zbog kojih su urednici modnih portala širom sveta "pali u trans", a sada nam stiže još jedna koja dominira u medijima i baca u senku njene upola mlađe koleginice koje su ponele glamurozne toalete.

 

Kejt se, naime, na sinoćnoj premijeri filma "Ljubavnici" na Festivalu u Veneciji pojavila u upečatljivom topu bez rukava koji potpisuje Aleksander Mekvin i koji se sastoji od sitnih vezova u obliku različitih cvetova oivičenih crnim koncem. U pitanju je asimetričan model koji se spušta niz jednu stranu tela, koji smo već imali priliku da vidimo na Blanšetovoj — ponela ga je 2016. godine, na ceremoniji dodele nagrada BAFTA, kada ga je kombinovala s ultratrendi dugom crnom suknjom od perja. Ovog puta rešila je da svoj izgled upotpuni upečatljivim crnim pantalonama sa širim nogavicama, a tu su sandale crne boje sa visokim potpeticama.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Treba pomenuti i crni strukirani sako, kojim se glumica tek ogrnula, a kasnije ga skinula za potrebe fotografisanja, kao i jednostavnu visoku punđicu koja je u prvi plan istakla njeno negovano, prelepo lice i suptilnu šminku.

 

Sićušćne zlatne minđuše i širok osmeh pun samopouzdanja — i to je sve što joj je bilo potrebno da bude modni utisak večeri!

 

 

makonda-tracker