VEĆ ZNAMO KO ĆE BITI NAJBOLJE ODEVEN!

24 SATA NENADMAŠNOG STILA: Ovo je BAŠ SVE što je Kejt Blanšet obukla otkad je kročila u Veneciju

0


Možda na 77. izdanje Međunarodnog filmskog festivala nije stiglo mnogo holivudskih superzvezda, ali tu jedna od vodećih, čiji će stil svakako nadomestiti izostanak velikih imena

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Australijska glumica Kejt Blanšet (51) je sinonim za grasioznost i izvanredan stil, a da od nje i ovog puta možemo da očekujemo neočekivano pokazala je čim je stigla u Veneciju.

 


Ovogodišnja predsednica žirija prvi put je u ovom jadranskom gradu viđena u vro šik izdanju — ponela je bele pantalone šireg kroja, prikladan predimenzionirani sako s dvorednim kopčanjem, klasičnu belu košulju i trendi masku o kojoj će se još dugo pričati. Reč je o modelu koji košta svega četiri dolara, a podseća na rolku. Ovoj kombinaciji dodala je cipele "oksfordice" i vrlo praktičnu crnu torbu.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


I za svoje sledeće pojavljivanje, tj. za fotografisanje članova žirija Kejt je rešila da se ne pojavi u haljini, koju su njeni obožavaoci željno čekali budući da je poznata po bajkovitim i vrlo romantičnim i kreativnim izdanjima. Ovog puta je očarala u prugastom kombinezonu Đorđa Armanija, koji posebno privlači pažnju zbog pravaca pruga, ali i činjenice da je Blanšetova odabrala izuzetno upečatljiv crveno-crni pojas. Ovako efektnom izdanju nije trebalo ništa više osim klasičnih crnih salonki, a nakit i šminka su — kao i obično u slučaju Kejt — bili umereni.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Haljinu je Kejt čuvala za samo otvaranje festivala i, očekivano, bila najbolje odevena! Glumica se pojavila u očaravajućoj toaleti Estebana Salazara. U pitanju je model sirena-kroja s interesantnim širokim rukavima s belim porubom, zbog koje je bilo nemoguće primetiti bilo koga pored lepe australijske glumice, a posebno je zanimljivo to što smo Blaneštovu već videli u ovom izdanju!

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ona ju je nosila 2015. godine, na londonskoj premijeri filma Kerol, a ovog puta joj je dodala statement ogrlicu juvelirske kuće Pomellato, dok joj je kosa nešto kraća, zbog čega je još snažniji akcenat na gornjem delu.

 

 

makonda-tracker