šta vi mislite — JE LI PRETERALA?

I DEKOLTE I VRELI IZREZI: Američka glumica podelila modnu javnost "NAJRUŽNIJOM HALJINOM MOSTRE"

0

Popularna lepotica iznenadila je sve prošetavši crvenim tepihom na otvaranju 77. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji u vrlo smeloj kreaciji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica i manekenka Tejlor Hil (24) ponela je na premijeri filma Lacci i otvaranju Mostre haljinu s potpisom italijanske modne kuće Etro, a o njenom zanimljivom izboru danima će se pisati.


Razlog je, očekivano, činjenica da je ova kreacija vrlo smela — po nekima, previše za Filmski festival u Veneciji, jedan od najvažnijih kulturnih događaja u svetskom kalendaru.

 


Hilova je crvenim tepihom prošetala u haljini A kroja čiji se gornji deo sastoji od parčića tkanine koji podsećaju na bikini, a potom se ispod već dubokog dekoltea širi ostavljajući izreze ispod grudi i gola leđa. Glumica je ovaj izgled upotpunila maskom s identičnim floralnim printom,ali ju je nosila vrlo kratko, a mnogo pažnje privukao je njen komplet nakita u vidu skupocene ogrlice i visećih minđuša slavne juvelirske kuće Chopard.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Njenim zanimljivim i smelim izgledom nisu svi oduševljeni — deo modnih kritičara smatra da je ova haljina pun pogodak za mladu i atraktivnu glumicu i da je u Veneciju donela nešto novo, dok ima i onih koji je nazivaju "vulgarnom" i veruju da je mogla bolje da odabere, a pojedini idu tako daleko da je nazivaju "najružnijom haljinom ovogodišnje Mostre".

 

 

 

makonda-tracker