Skarlet Johanson: I javne ličnosti imaju prava na privatnost

0
Prvi put nakon što su njene golišave fotografije koje je snimila sopstvenim mobilnim telefonom procurile u javnost, glumica Skarlet Johanson dala je izjavu CNN-u o ovom nemilom događaju

Sporne fotografije jedne od najsekspilinijih žena sveta pojavile su se na Internetu 15. septembra, ali Skarlet Johanson priznaje da joj za dvadeset i šest godina života i skoro dve decenije uspešne karijere još uvek nije uspelo da se navikne na to da se čitav svet može u toj meri zanimati za neki drugi aspekt njenog života osim njenih glumačkih i pevačkih talenata.

- Samo zato što ste glumac, snimate filmove i radite sve te stvari to ne znači da nemate prava na sopstvenu privatnost. Nepravedno je i pogrešno verovati da sa nama stvari stoje drugačije. Stalno me u poslednje vreme pitaju kako uspevam da se nosim sa ovim manjkom zaštite privatnosti. Isrena da budem, ni sama ne znam. Trudim se da se prilagodim i u svemu dam svoj maksimum, ali postoje situacije u kojima treba znati kada je dosta i reći Neću više to da tolerišem – izjavila je Skarlet za CNN.

makonda-tracker