mALO KO BI JE PREPOZNAO

BILA JE SEKS BOMBA BIVŠE JUGE,A ONDA JE DOŽIVELA KRAH: Pevačica završila na klinici za ODVIKAVANJE,a ovako izgleda DANAS

0

Već dugo nije u javnom životu.

foto: Instagram

 

Sa njom je sve vreme bio tada već bivši suprug koji joj je pružio punu podršku. Pobedila je. Posvetila se studijama.

 

Već dugo Ivana više nije u javnom životu, a taj period mira iskoristila je kako bi otvorila školu pevanja i završila studije za intergrativnog terapeuta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

Onda je usledio drugi brak. Ivana se u tajnosti udala za Krunu Ladišića, producenta na jednoj TV stanici. Krunu je znala godinama, on je dobar prijatelj njenog brata. Venčali su se u tajnosti, na venčanje su bili pozvani samo kumovi i roditelji.

Želela je da postane majka. Prva trudnoća završila se pobačajem. Drugu trudnoću provela je u krevetu, morala da je da miruje svih devet meseci. Tada je otkrila društvene mreže na kojima je i danas aktivna. Našla je drugu scenu, zbog sina Jana rešila je da napusti binu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

- Dugo sam čekala svog sina. Rodila sam ga u 39., a to je dosta priličan broj godina za ženu koja prvi put rađa (tako barem kažu stručnjaci). Jako sam želela dete, a nakon tridesete krenula je ta čežnja da postanem majka. Razmišljala sam kako je lepo imati karijeru, biti u akciji dvadeset i četiri sata na dan, puno putovati, biti u potpunosti posvećen samo sebi...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Banfić I Bee (@ivana_banfic_ibee) on

- Želela sam dete, a ništa se po tom pitanju nije dešavalo. Nikako nisam mogla da ostanem trudna. Bila sam očajna. Svakakve misli su mi prolazile kroz glavu. Možda nikad neću moći ostati trudna, ostaću sama... Uglavnom crnjaci protiv kojih sam se borila na neki svoj način. Govorila sam sebi rečenice koje su me motivisale, bodrila sam samu sebe, išla na hodočašća i molila se, verovala u to da će se to ipak ostvariti. I došao je taj dan, rodila sam prekrasnog, zdravog dečaka - napisala je u svojoj kolumni i objasnila da je to bio momenat kada je rešila da se pozdravi sa estradom.

 

Danas izgleda potpuno drugačije, a novosti iz života redovno deli sa publikom koja je i dalje verno prati.

 

 

makonda-tracker