jeste li primetili ovaj detalj?

LICE, STAV, STIL — KAO SUPERMODEL! Pančeta iz "Igre sudbine" u mladosti je lepotica za kojom bi se svako okrenuo

2

Jeste li primetili fotografiju koja je okačena na zidu Pančetine kuće u seriji koja svako veče okuplja hiljade gledalaca ispred malih ekrana?

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Sandra Bugarski, koja igra Maricu Pančetović Pančetu u seriji "Igra sudbine", u januaru ove godine proslavila je 50. rođendan, ali ima energiju devojčice!


Šarmantna glumica, poznata po tome što ne skida osmeh s lica, zrači neverovatnom harizmom i prirodnom lepotom, dok su najupečatljiviji detalj njenog izgleda nesumnjivo njene sitne lokne.

 


U kući njene junakinje u popularnoj seriji okačena je fotografija mlade Pančete, a do sada nismo saznali je li u pitanju model koji podseća na glumicu namenski fotografisan za potrebe serije ili je u pitanju njena fotografija s početka karijere.

 

Da li ćemo večeras saznati još neke detalje iz života Pančete i njenog Žileta? ? Postoji li ikakva šansa da Pančetina prošlost ima veze sa našim Aleksom? ?✨? Saznaćemo sve od 21h na PRVA

Posted by Igra sudbine on Thursday, February 13, 2020

Šta god bio slučaj, definitivno možemo da zamislimo Sandru Bugarski baš ovakvom pre dvadesetak godina... Lokne, prkosan stav, buntovnički "kožnjak" — ništa manje ne bismo od nje očekivali! Šta vi mislite?

 

 

makonda-tracker