svakako je prelepa

GODINAMA JE ZNAMO I OBOŽAVAMO, A OVAKVU NISMO NAVIKLI DA JE VIĐAMO: Čik pogodite ko je pevačica na ovoj fotografiji!

0

Iako je njena transformacija završena još pre nekoliko meseci, nismo se privikli na novi izgled šarmantne muzičke superzvezde

foto: Instagram
foto: Instagram

Britanska pevačica Adel i njen gubitak oko 50 kilograma bez sumnje su obeležili protekli period kada je reč o svetu poznatih!


Lepa Londonka, koja je celog života imala višak kilograma i nije odavala utisak da je to previše opterećuje, rešila je da promeni nešto u svom životu posle razvoda, pa je počela da trenira i hrani se zdravije i kilogrami su počeli da "padaju".

 

 

Budući da nije veliki fan društvenih mreža i da ne izlazi previše na javne događaje, nemamo često priliku da vidimo novu Adelinu figuru, pa je svaka fotografija koja se pojavi u javnosti prava poslastica za njene obožavaoce.


Novu priliku da joj aplaudiramo Adel nam je pružila minulog vikenda, kada je na Instagramu objavila fotografiju posvećenu Bijonse, koleginici čiji je vatreni fan. Adel je, naime, pozirala u majici sp rintom identičnim onom koji Bijonse nosi u spotu kojim promoviše svoj novi "filmski album" Black is King.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on


Hvala ti, kraljice, što svojom umetnošću uvek činiš da se osećamo voljeno — poručila je Adel, a njeni fanovi su joj odgovorili pozivom da nas i ona uskoro obraduje novim pesmama i naravno brojnim komplimentima.
 

Ovo su sve Adeline fotografije koje je javnost imala priliku da vidi otkad je dovela liniju do savršenstva.

 

1 / 16 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker