nije u pitanju samo dijeta

OTKRIVENA VELIKA TAJNA ŠOKANTNE TRANSFORMACIJE: Evo kako je Adel ZAISTA uspela da izgubi 45 kilograma!

1

Pošto se pročulo da je Adel skinula čak 45 kilograma pa se totalno tranformisala, strani mediji počeli su da bruje i o tome kako joj za taj potez nije bila potrebna samo specijalna dijeta.

foto: Instagram
foto: Instagram

Navodno, na pojedinim delovima tela "radili su" i estetski zahvati, a najveću tajnu krije njeno - mentalno zdravlje.

 

Izvesna doktora Dominik Fradin Rid, koja je sarađivala sa pop zvezdom, tvrdi da se tajna gubitka kilograma krije ne u samo vežbanju već i u raspoloženju i mentalnom zdravlju.

 

Adel je sarađivala i sa privatnim trenerom i stručnjakom iz Los Anđelesa koja joj je udelila vrhunske savete kako bi se u potpunosti preobrazila, što je na kraju i bio slučaj. Ona kaže kako mršavljenje ne znači samo vežbanje već u svemu veliku ulogu igra i promena stila života.

1 / 8 Foto: Profimedia

Ona ističe da su mentalno zdravlje i dobar osećaj u vlastitom telu jednako važni kao ishrana i vežbanje.

 

- Kada je u pitanju gubitak kilograma, govorim svojim pacijentima da dijete i vežbanje sami po sebi u većini slučajeva neće biti dovoljni. Mnogi od njih koji su pokušali da smršaju izgubili su nekoliko kilograma, ali bi ih opet dobili natrag, ponekad i više nego što su imali. Za uspešno i trajno mršavljenje treba da se usredsredimo na sebe, a ne samo na to kako da brže i najlakše izgubimo na težini - objasnila je ona tamošnjim medijima.

 

 

 

makonda-tracker