veliki uspeh

TADA JE IMALA 45 KILOGRAMA VIŠE NEGO DANAS: Adel obukla svoju legendarnu haljinu i ZAPALILA Instagram! (FOTO)

0

Popularna pevačica ne koristi često društvene mreže, pa svaka njena objava privuče mnogo pažnje, a ova je i više nego zanimljiva!

foto: Instagram
foto: Instagram

Šarmantna Adel nije previše aktivna na društvenim mrežama, iako je jednom prilikom istakla da ima lažni profil na Tviteru. Naime, nešto je oštrijeg jezika, pa joj je njen tim zabranio da koristi ovu mrežu, zbog čega ona navodno svoje stavove izražava u tajnosti.


S druge strane, čini se da joj se Instagram ne dopada previše, pa veoma retko deli fotografije, a gotovo nikad one ne otkrivaju detalje njenog privatnog života, ali sada je, nakon nekoliko čašica s društvom u svom domu, objavila veoma zanimljive.

 


Adel, za koju je poznato da je proteklih meseci izgubila čak 45 kilograma viška, zbog čega je prvi put u životu veoma vitka, obukla je, naime, haljinu u kojoj je nastupila na Glastonberiju 2016. Pevačica i njeno društvo su, dok su sedeli u njenoj dnevnoj sobi, pustili snimak pomenutog koncerta, a Adel se dosetila da ima tu haljinu, "uskočila" u nju i sve ostavila bez reči.


Posle pet sajdera — potpisala je pevačica ove fotografije.

 

Pre toga je podelila jednu na kojoj je u kućnom izdanju, a druga po redu je fotografija Adel u jednom od svojih najpoznatijih odevnih varijanti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

 

Evo kako joj je stajala ranije.

 

foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker