Srpska lepotica Jelena Marković u Berksanovom spotu

7
Bivša misica Jelena Marković snimila je spot sa popularnim turskim pevačem Berksanom za njegovu hit pesmu Buyuk Yalan, koji je u poslednjim mesec dana među deset najgledanijih u toj zemlji
Foto: Privatna arhiva, Nebojša Babić
Foto: Privatna arhiva, Nebojša Babić

Lepa Jelena koja se pre dve godine okitila titulom miss Srbije imala je pregršt intimnih scena sa turskom zvezdom, zbog čega su su ih tamošnji mediji odmah doveli u vezu.

- Za vreme dvomesečnog boravka u Istanbulu, kontaktirala me je njihova najpoznatija producentska kuća kako bih snimila spot sa poznatim pevačem Berksanom za pesmu Buyuk Yalan, što u prevodu znači velika laž.

U spotu ima dosta emotivnih scena koje sam morala da odglumim, što je dalo povoda tamošnjim novinarima, pa je već sutradan po završetku snimanja na svim naslovnicama objavljeno da smo Berksan i ja u emotivnoj vezi, a šlag na tortu su bili njegovi komplimenti koje mi je javno uputio.

Naravno da su ti tekstovi izmišljeni i nije mi prijalo da čitam o tome, ali odmah po objavljivanju spota, dobila sam nekoliko reklama za turske poznate brendove, i snimila još jedan spot.

Berksan je jako kvalitetna osoba i uživala sam u toku snimanja iako je bilo jako naporno. Producenti su odusevljeni mojom glumom, kao i ostatak ekipe. U Beograd sam se vratila pre mesec dana kako bih nastavila saradnju sa slovenačkim preduzećem Grenki list koje me stipendira, i za njih sam uradila reklamnu kampanju za Abnormal votku – otkriva Jelena za Story.rs.

 

Pogledajte spot za pesmu Buyuk Yalan:

 

Jelena Kulović

 

makonda-tracker