ljubitelj provoda

VELJKA I MIRKA DOBRO ZNAMO: Evo ko je i čime se bavi sin poznate pevačice koji je navodno osvojio treću sestru Rodić

0

Kako javljaju mediji, još jedna sestra Bogdane Ražnatović navodno je u vezi s detetom poznatih ličnosti — i to ponovo pevačice

foto: Instagram
foto: Instagram


Najstarija Bogdane Ražnatović Nataša Rodić navodno je u vezi s Jovanom Pejićem, sinom folkerke Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje.

 

On je fotografiju s Natašom i Bojanom Rodić i njenim izabranikom Mirkom, postavio na društvene mreže, gde su uživali svo četvoro u lepom sunčanom danu.


Jovan Pejić ima dvadeset godina, završio je Ekonomsku školu, trenutno je student.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Pejic PEJA (@pejic_jovan) on

 

Voli da se provodi i uživa, često je u društvu lepih žena, što se može videti po njegovim snimcima i fotografijama na društvenim mrežema. Nedavno je želeo i da se oproba u rijaltiju, međutim ipak je odustao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Pejic PEJA (@pejic_jovan) on


Imao je obaveze na fakultetu. Mislio je da će moći da odloži neke ispite, pa da uđe. Ja sam mu rekao: "Dobro, ako to može" — rekao je nedavno Peja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Pejic PEJA (@pejic_jovan) on


Međutim, pošto je to privatni fakultet, prvo su u početku rekli da može, bili smo sigurni da ulazi. Posle toga su se oni konsultovali s dekanom i on je rekao da to ne može da se čini nikome. Moraju svi studenti da budu redovni — dodao je Pejić, pa zaključio:

 

Veoma sam zadovoljan, on je odličan student. Vredan, radan, vredno uči. Ponosan sam na njega. Nije ni na mene ni na Zlatu. U svakom slučaju, ni ona ni ja ne bismo bili za to da batali fakultet da bi ušao u rijaliti.

 

 

makonda-tracker