uspomene

VAŽI ZA FATALNU ŽENU NA NAŠOJ ESTRADI: Zlatine ljubavi se i danas prepričavaju, a mnogi nisu ostali imuni na njen šarm!

2

Na kraju je ostala sama, a oni su krenuli svojim putem

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Zlata Petrović jedna je od retkih žena s javne scene koja je uvek otvoreno govorila o svojim ljubavima, naglašavajući i da nije imala sreće s muškarcima. 

 

Prvi put se udala sa samo 14 godina za muzičara Duleta Todorovića, na nagovor majke. Već sa 16 godina ostala je u drugom stanju i tada je rešila da sudbinu preuzme u svoje ruke.

 

- Od muškarca tražim da me prodrma i protrese emotivno, da donese oluju, a ne mir. Mir dolazi posle. Koliko god težila da se skrasim i budem uz jednog čoveka, ne ide mi jer previše volim slobodu, a to što me opisuju kao fatalnu i mašinu u seksu uvek me nasmeje.

 

Život je jedan i treba ga živeti punim plućima, samo druge da ne ugrožavaš - izjavila je Zlata krajem prošle godine, kada je priznala i da je teško podnela klimaks, ali da je spremna za novu ljubav. Ko zna, možda ju je već i pronašla.

 

Kad je već uveliko radila kao pevačica, Zlata je srela Hasana Dudića. Počeli su da se zabavljaju, a usput su i sarađivali, pa joj je Dudić uradio prvi album, koji je postao hit.

 

"To je bila neverovatna ljubav. Nas dvoje smo u ono vreme bili najatraktivniji par gde god da se pojavimo, oboje smo bili lepi i mladi. Eto, iz te velike ljubavi dobili smo sina Mikija, na kojeg smo danas ponosni, kao i na naše unuke. Razveli smo se posle pet godina, kad više nije bilo ljubavi, ali smo do danas ostali prijatelji."- rekla je Zlata.

 

Zlata je dve godine bila i u vezi sa Sašom Popovićem, kojeg je upoznala nedugo posle razvoda od Hasana, ali su prvo bili samo poznanici, a strast između njih planula je zahvaljući Ceci Ražnatović.

 

"Prvi put smo se poljubili na proslavi Cecinog 18. rođendana. Saša je bio divan, pažljiv i posvećen. Toliko je bio zaljubljen u mene da me čak i zaprosio na moj 27. rođendan, ali odbila sam ga. Verovatno nije to uradio u pravo vreme, još nisam bila spremna za brak." - rekla je Zlata, koja je sa Sašom, s kojim je čak snimila duet, ostala prijatelj. Ali ne samo s njim nego se sprijateljila i s njegovom suprugom Suzanom

 

Najveća zavodnica bila je i sa Mirkom Kodićem.

 

"To je bila "kombinacija", kako mladi vole da kažu. Vezu smo započeli nakon jedne svirke, u tom periodu smo stalno zajedno nastupali. Bili smo zajedno posle mog braka s Hasanom Dudićem. Kad smo se rastali, ostali smo u kontaktu. Redovno se čujem s njegovom suprugom Silvijom. Na svakom veselju im pevam." - rekla je ona.

 

Posao i sudbina Zlatu su spojili i sa Zoranom Pejićem Pejom. Pevačica i voditelj u braku su bili nekoliko godina i dobili su sina Jovana.

 

"I iz te velike ljubavi imam najlepši dar, a to je naš sin Jovan. S Pejom sam se rastala sporazumno, bez teških reči. S njim sam isto ostala u dobrim odnosima." - kaže Zlata, koja svuda hvali Pejinu novu suprugu.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker