drugarice

OVE GODINE NISU ZAJEDNO ZA USKRS, ALI SU SVE VREME NA VEZI: Goca i Zlata poštuju praznike i prave su domaćice!

0

Zajedničkih anegdota nikad dosta 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Najbolje prijateljice, pevačice Goca Božinovska i Zlata Petrović ove godine neće zajedno slaviti Uskrs, ali kažu da se svakoga dana čuju telefonom.

Gocu je rekla da će to biti dan kao i svi drugi od kako je ova situacija počela.

 

"Biće samo više hrane, eto to planiram, da spremim nešto posno za Veliki petak, biće riba, krompir i zelje i naravno obavezna trpeza za ručak na dan Uskrsa, farbaćemo jaja i to je to standardno", kaže Goca Božinovska.

 

"Ja sam tu u stanu sa mojim mlađim sinom, pravićemo nešto posno, najverovatnije neki rižoto, farbamo jaja sve standardno" , ističe Zlata.

 

Njih dve se čuju gotovo svakog dana a Goca nam je ispričala i zanimljivu anegdotu koja se nedavno dogodila.

 

"Više ne znam ni šta da radim od dosade, samo idem iz sobe u sobu, tražim nešto da radim ili gledam televiziju, pratim vesti, sve moram da čujem. Zlata i ja se čujemo redovno svaki dan, kao i da se viđamo, nema razlike. Pre nekoliko dana ona me zvala ja kažem da upali kameru, možda se poslednji put vidimo. Petnaest minuta mi pokušavamo da nađemo opciju da idemo na video poziv i na kraju onako sluđene provalimo da smo na običnom pozivu", ispričalaje Goca.

 

foto: Marina Lopičić

Kada je reč o odlasku u crkvu i pravu vernika da prisustvuju svečanoj službi, Goca i Zlata imaju isti stav.

 

"Mislim da svako svoj hram nosi sa sobom i gde god da se molimo nas Bog čuje. Nema potrebe odlaziti u crkvu, pogotovo sada kada je to i veliki rizik", kaže Zlata.

 

Njih dve kažu da su se u izolaciji dosta opustile i da se ne sređuju kao što imaju običaj.

 

"Samo nešto premeštam, čistim, mislim da nema ćoška u stanu koji nisam očistila, da me ljudi vide kako izgledam nekad uplašili bi se, ali ne patim ja od toga, idem i u prodavncu našminkana, ne treba čovek da bude opterećen izgledom", završava Zlata.

 

foto: Ana Paunković

 

 

 

 

 

makonda-tracker