obeležava važan datum

MALO JE POZNATO DA JE NAŠ SLAVNI GLUMAC IGRAO U FILMU "HARI POTER": Danas puni 58 godina, a evo šta kaže o roditeljstvu!

1

Naš glumac koji je dostigao holivudsku slavu danas puni 58 godina.

 

foto: Vladimir Šporčić

Doba korone svima je teško palo, pa i njemu. Sredinom marta se vratio iz Praga poslednjim letom za Srbiju. Najteže mu je palo što je bio razdvojen od dece i partnerke Marije Perović, koja je ostala u Crnoj Gori, ali je ističe da jedino poštovanjem mera možemo da dobijemo ovu bitku.

 

- U samoizolaciji sam. Moja deca su s majkom, a moja žívotna saputnica Marija Perović je u Crnoj Gori. Problemi nisu veliki, a najveći je ko će da mi baci đubre! Slobodnije smo živeli za vreme bombardovanja. Hranu naručujem preko onlajn prodavnica, ali robu donesu posle osam dana. Sreća je što sam imao neke zalihe - pričao je Peđa za Kurir.

 

I u tim trenucima nije smanjio brigu o njegovim ćerkama, već im je čitao lektiru preko skajpa:

 

- One su velike i znaju same da čitaju, ali je knjiga „Tom Sojer“ ostala kod mene. Imam još sedam dana samoizolacije, a one to moraju da pročitaju do ponedeljka. Kad mogu u školu da idu onlajn, mogu i ja lektiru da im pročitam preko ekrana - dirljivo je ispričao Bjelac.

 

 

makonda-tracker