na današnji dan

ON JE NAJPOPULARNIJI ČLAN KRALJEVSKE PORODICE: Danas proslavlja 38. rođendan, a ovo su SVI detalji njegove ŽIVOTNE PRIČE

0

Na današnji dan pre 38 godina rođen je vojvoda od Kembridža Vilijam Artur Filip Luis

foto: Profimedia

Njihova veza je postala ozbiljna i princ je rekao svom ocu, princu Čarlsu za nju, a on im je dao blagoslov. Ubrzo je Vilijam otišao na fakultet od koga je hteo da odustane jer mu je jako nedostajala Arabela. Ipak, tada je upoznao Kejt. Ona ga je podstakla da nastavi da se školuje.

 

Vilijam je delovao sramežljivo u društvu devojaka zbog čega mu se i svidela nenametljiva Kejt. U početku je gledao kao prijateljicu, jer je tada imala dečka.

Ali, već na drugoj godini fakulteta princ Vilijam i Kejt su počeli da žive zajedno.

Bivsa devojka Arabela se 2014. godine udala za Džordža Galijersa-Prata i radi kao voditeljka PR odela modne kuće Gucci.

 

Takodje u pomenutoj knjizi se tvrdi da se princ nakon prekida četvorogodišnje veze 2007. godine pomirio sa Kejt zbog ljubomore.

 

Kejt nakon njihovog raskida nije tugovala kod kuće, već naprotiv, obilazila je noćne klubove u seksi haljinicama, a Vilijam nije mogao da podnese činjenicu da bi ona mogla da nađe novog dečka. Raskinuli su jer su ga mučile misli da li može da ceo život voli samo jednu ženu.

 

Ispostavilo se da može, pa se par venčao 2011. godine. Danas vojvoda i vojvotkinja od Kembridža imaju sinove Džordža (6) i Luisa (1) i ćerku Šarlot (4).


 

 

makonda-tracker