ni njeni slavni prijatelji je ne prepoznaju

NEMA ČOVEKA NA SVETU KOJI NIJE ČUO ZA NJU: Imate li predstavu ko je žena na OVOJ fotografiji? (ANKETA)

2

Pomoći ćemo vam – u pitanju je jedna od najpoznatijih osoba na planeti i dama čarobnog glasa.

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedno od najcenjenijih imena svetske muzičke scene Adel je, čini se, završila svoju transformaciju!


Čuvena Britanka, koja je poznata po nestvarnom glasu i prirodnoj lepoti, smršala je neverovatnih 45 kilograma, kako su nedavno pisali svetski mediji, a ona se nije razmetala svojim uspehom. S obzirom na to koliko drži do privatnosti, ona se nije pojavljivala na javnim događajima i nije objavljivala mnogo fotografija na Instagramu proteklih meseci, pa su njeni fanovi mogli da se dive njenom ogromnom uspehu samo zahvaljujući retkim paparaco fotografijama.

 

Ipak, ona je sada odlučila da konačno pokaže celu svoju figuru i na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju za koju je pozirala u mini-haljini, a njom se zahvalila svojim obožavaocima na rođendanskim čestitkama.


Hvala vam na svoj ljubavi za rođendan. Nadam ste da se bezbedni i normalni u ovim ludim vremenima – poručila je Adel i zahvalila se medicinskim radnicima na svemu što čine proteklih meseci. – Vi ste zaista naši anđeli.

 

Evo kako Adel izgleda u poslednje vreme....

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Čim je Adel objavila ovu fotografiju, njeni obožavaoci obasuli su je komplimentima i izrazili nevericu u to koliko je pevačica uspela da dotera liniju. Među njima su se našle i poznate ličnosti, a najviše pažnje privukao je komentar manekenke Krisi Tajgen.


Mislim, je l' me zezaš – zapitala se ona.

 

 

 

makonda-tracker