burno su reagovali

BRITANIJA I SVET U ŠOKU! Fotografija Adeline OBRIJANE GLAVE preplavila društvene mreže

0

Britanska pevačica čarobnog glasa u poslednje vreme privlači mnogo pažnje zbog svog novog izgleda, a na Tviteru se pojavila fotografija na kojoj lepa Adel ima izblajhanu kosu kratku tek nekoliko milimetara!

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Proteklih dana, društvene mreže, posebno Tviter, brujale su zbog pevačice Adel, a razlog za sve je ova fotografija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEY_REILLY (@hey_reilly) on

Ubrzo su se pojavili komentari da je ova drastična promena verovatno posledica razvoda, da je to deo novog imidža koji će nam Adel predstaviti nakon što je izgubila više od 45 kilograma, bilo je i spekulacija da pevačica želi da promeni žanr koji izvodi...

 

Kako se ispostavilo, u pitanju je samo fotošop – vrlo brzo jedan njen strastveni fan pronašao je originalnu fotografiju iz 2015. godine. Utvrđeno je i otkud frizura: u pitanju je stil koji je glumica Kristen Stjuart jednom prilikom pokazala na crvenom tepihu.

 


Autor sporne montaže suočio se sa stotinama komentara i reakcija, a jedan tviteraš primetio da je da je neverovatno koliko je lako prevariti ljude.


Broj ljudi koji je poverovao da je Adel obrijala glavu... Vi ćete stvarno verovati u sve što vidite na internetu – poručio je on.
 

Adel se, inače, retko pojavljuje u javnosti i gotovo da ne koristi društvene mreže, pa je paparaci "vrebaju" na proslavama rođendana i venčanjima njenih prijatelja, a sudeći po njima ovo su najnovije fotografije lepe pevačice.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker