iznenadio mnoge

"OVO JE NAJTUŽNIJI VASKRS U NAŠIM ŽIVOTIMA": Đani otvorio dušu, pa progovorio o velikim ŽIVOTNIM PLANOVIMA

4

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana ove godine najveći hrišćanski praznik Uskrs provode u totalnom karantinu, bez mogućnosti da bilo gde izađu, budući da su trenutno u kućnom pritvoru u trajanju od tri meseca zbog kršenja zabrane okupljanja.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Đani i Slađa kažu da je ovo njihov najtužniji praznik, budući da su njihova deca sa babom i dedom, dok su oni sami u stanu.

 

- Ovo je najtužniji Vaskrs u našim životima. Slađa i ja smo sami kod kuće, sin Marko i ćerka Sofija su nam kod babe i dede, a Miloš je sa našom snajkom u karantinu. Osećamo se kao pravi robijaši, šta da vam kažemo! Lepo je sa ženom u stanu, ali je mnogo lepše kad možeš negde da izađeš sa ženom - kaže pevač i dodaje da ima u planu da na neko vreme sa Slađom ode iz zemlje, kada im istekne kazna.

 

- Slađa i ja se razmišljamo kad nam istekne kazna da uzmemo pasoše i da odemo negde van zemlje. Možda odemo da živimo u Nemačkoj - šokirao nas je Đani i dodao da priželjkuje da dobije još jedno dete.

 

- Po ceo dan smo sada Slađa i ja zajedno, pa eto zbližili smo se još više, gledam da joj napravim još jedno dete ako može, što da ne! Taman da dobijem i unuka i sina!

 

Trajković ističe da su se u njihovom domu uvek poštovali običaji, pa su se tako i ove godine, uprkos vanrednim okolnostima i situaciji u kojoj se nalaze, snašli i ispoštovali sve.

 

- Za Uskrs sam uspeo da obezbedim pečeno prase preko jednog mog prijatelja. Da mi nije mojih pravih prijatelja i drugara, ne znam šta bih radio, verovatno bih sada za Vaskrs jeo samo jaja ili bih pojeo ženu - našalio se Đani za kraj intervjua.

 

 

makonda-tracker