tradicija

CAKANI UNUCI NAJVIŠE NEDOSTAJU NA DANAŠNJI DAN: Pevačica praznik provodi sa suprugom Nebojšom u porodičnom domu!

0

Nada se da će uskoro biti svi na okupu

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana najradosniji praznik provešće sama sa suprugom Nebojšom u Sremčici, zbog čitave situacije sa korona virusom.

 

Kako kaže, unuci joj mnogo nedostaju i uglavnom se sa njima radovala farbajući jaja. Par će, svakako, uživati u prazničnoj trpezi, samo pripremljenoj u manjoj količini, kao i u dvorištu punom zelenila.

 

"Ove godine nažalost bez svojih najmilijih bićemo Neša i ja sami, ali svakako isto se ponašam i spremam, samo u manjim količinama. Najviše me raduje kreacija oko farbanja jaja, ipak ne kao predhodnih godina jer sam navikla da se sa unucima radujem i kreiramo zajedno. Mi imamo svoje igrice čije jaje je najinteresantnije i najlepše", rekla je ona.

 

foto: Dragan Kadić

Iako ovaj praznik Cakana i njen suprug provode bez unuka, ćerke i zeta, pevačica veruje da će se sve brzo rešiti i da će biti svi na okupu.

 

"Mislim da će ova situacija brzo proći i da ćemo nastaviti bolje i lepše i da ćemo ceniti neke stvari mnogo više. Želim da ovi praznici koji su najradosniji budu radosni, kako meni i mojoj porodici, tako i svakom detetu u Srbiji i šire", istakla je ona.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker