ne gubi vreme

SAMA SVOJ MAJSTOR: Jelena Gavrilović odlučila da tokom pandemije nauči nešto novo – i odlično joj ide!

1

Lepa glumica navikla je da bude doterana, a kako posete salonima tokom epidemije virusa korona nisu moguće, rešila je da stekne neka nova znanja i veštine.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Jelena Gavrilović važi za zavodnicu na glumačkoj sceni, a pošto revnosno vodi brigu o sebi, nije ni čudno što je postala stručnjak za manikir.

 

S obzirom na to da je od početka vanrednog stanja u karantinu, a i saloni ne rade, glumica je odlučila da ne gubi vreme, pa se obučila da postane sama svoj majstor. Ona se opremila kompletom za manikir, nije žalila novac za gelove, lampe, turpije. Jelena je prethodno pitala za savet stručnjake za manikir jer, kako je i sama napisala, ne zna koliko će ova situacija da traje. Takođe, glumica je bila zadovoljna kako je sebi prvi put sredila nokte, a odlučila se za kratke s crvenim gelom.

 

- Nikada nisam bila ekspert za nokte. Ako sam ja mogla kod kuće, onda mislim da možete i vi. Lampa je veoma važna, ali lak je jednako bitan - napisala je Jelena svojim obožavateljkama i dodala:

 

- Da vidimo koje su boje hit za leto, ne znam koliko će ovo da traje - zapitala se Gavrilovićéva.

 

foto: Zorana Jevtić

Koliko je duboko ušla u materiju, govori i to da je počela hrabro da eksperimentiše, što je i nju samu nasmejalo.

 

- Retko eksperimentišem s bojama, što ne znači da neću - poručila je uz smajli.

 

Jeleni očigledno prija karantin jer je naučila nešto novo, a i bar nakratko je s glume prešla na manikir.

 

- I mogu da kuvam, seckam, vežbam, lak ne mrda - istakla je Gavrilovićeva uz haštag "ostani kod kuće".

 

 

***

Ukoliko ste propustili, pročitajte uputstvo za pravilno pranje ruku, da li je bolje koristiti tečni ili čvrsti sapun, koja su pravila nošenja zaštitne maske, zašto je važno da što pre prestanete da pušite i kako dezinfikovati mobilni telefon.

 

Važno je da znate i kako ojačati imuni sistem, može li rakija zaista da pomogne u prevenciji, kako sami uništavamo svoj imunitet i kako razlikovati alergiju od simptoma virusa korona.

 

#OstaniKodKuće

 

 

makonda-tracker