život u samoizolaciji

SVE JE ZANIMALO POSEĆUJE LI JE MUSTAFA: Emina Jahović otkrila kako danas izgleda njen odnos s bivšim suprugom

2

Nedavno su se munjevito proširile glasine da su se turski pevač Mustafa Sandal i naša pevačica Emina Jahović pomirili nakon razvoda, pa je predstavnike medija interesovalo kako oni trenutno funkcionišu

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Popularna pevačica nalazi se u Turskoj otkad traje globalna pandemija virusa korona, a trudi se da što više vremena provodi sa decom i da usavrši kuvanje. Njoj uopšte ne pada teško da kuva po ceo dan za njene naslednike.


Ovih dana baš usavršavam kuvanje. Meni je vreme u životu jako važno i imam osećaj za njega, pa ga ni u karantinu ne gubim. Tako da meditiranje kroz kuvanje je za mene najbolji odmor, a i imam dvojicu dečaka koji već uče i upoznaju različite svetske kuhinje i uz to uživaju u specijalitetima — otkriva Jahovićeva za Blic.

 

S druge strane, na njenom Instagramu vidimo da je srećna što tokom izolacije ima više vremena za sinove.

 

Žao mi je što prolazimo kroz ovo i što njih dvojica i sva ostala deca moraju da se suoče sa ovakvim istorijskim momentom, ali u isto vreme, čini mi se, da nikad nismo bili bliži. Nije im dosadno, dosta su kreativni i mene iznenade koliko znaju da iskoriste vreme posle onlajn škole — priča nam lepa Novopazarka.

 

1 / 4 Foto: Dragan Kadić

 

Iako mediji spekulišu da može doći do pomirenje između Emine Jahović i Mustafe Sandala, pevačica ističe da od pomirenja nema ništa.

 

Naš odnos trenutno je odličan, pun razumevanja i poštovanja. Ljubav prema deci je pobedila. Nažalost, ne postoji šansa da se pomirimo — ističe Emina i otkriva da je bivši suprug ne posećuje.

 

—  Deca su i kod mene i kod Mustafe po rasporedu, tako da ne dolazi — rekla je Emina i tako otkrila da se podjednako staraju o njihovim naslednicima.

 

 

makonda-tracker