JOŠ JEDNA TRAGEDIJA U ČUVENOJ PORODICI

NAKON 26 SATI POTRAGE PRONAĐENO TELO KENEDIJEVE UNUKE: Za njenim osmogodišnjim sinom se i dalje traga

2

Policija je pronašla telo unuke pokojnog Roberta F. Kenedija, Mejv Kenedi Taunsend Mekin (40), a još se traga za njenim osmogodišnjim sinom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Oni su nestali u petak nakon što su otplovili u zaliv Česapik na kanuu. Blizu mesta gde je pronađeno njeno telo, policija je uočila i kanu. Telo je nađeno nakon više od 26 sati potrage na dubini od oko 8 metara, oko 4 kilometra južno od majčine kuće u Šejdi sajdu u Merilendu, odakle su krenuli kanuom. Za dečakom se još traga.

 

Njujork post prenosi da su se Mejv i njen sin igrali loptom koja im je pala u vodu pa su krenuli kanuom po nju. Otišli su predaleko i nisu mogli da se vrate, rekao je Mejvin suprug Dejvid Mekin.

 

Mejv je radila kao savetnica u administraciji nekadašnjeg predsednika SAD Baraka Obame i to za globalni program protiv side i volontirala za mirovne snage u Mozambiku. Imala je 40 godina.

 

Robert Fransis Kenedi, njen deda, bio je političar i pravnik, brat bivšeg američkog predsednika Džona F. Kenedija, za vreme čijeg mandata je bio ministar pravosuđa. Kao i brat Džon, Robert je ubijen u atentatu.

 

 

makonda-tracker