tužno

JOŠ JEDAN VELIKI UDARAC ZA SLAVNU PORODICU: Kenedijeva unuka (22) pronađena MRTVA!

0

Njena smrt je još jedna u nizu tragedija koje već decenijama pogađaju jednu od najvećih američkih političkih dinastija.

 Robert F. Kenedi
Robert F. Kenedifoto: Profimedia

Dvadesetdvogodišnja unuka pokojnog Roberta F. Kenedija, Serša Kenedi Hil, umrla je u četvrtak nakon navodnog predoziranja na porodičnom imanju u Masačusetsu, izvestio je Njujork tajms.

 

Iz doma njene bake Etel Kenedi (91), devojka je u četvrtak hitno prevezena u bolnicu, piše Tajms, pozivajući se na porodične izvore i prijatelje porodice.

 

 

U bolnici je proglašena njena smrt. Mediji su preneli saopštenje porodice Kenedi, u kome se potvrđuje smrt mlade žene. Njena smrt je još jedna u nizu tragedija koje već decenijama pogađaju jednu od najvećih američkih političkih dinastija.

Srca su nam slomljena zbog gubitka naše voljene Serše. Njen je život bio ispunjen nadom, obećanjima i ljubavlju", stoji u saopštenju porodice .

Njena baka Etel kazala je da je "svet danas manje lepo mesto".

 

 

NYT se pozvao na izjave dve neimenovane osobe, opisane kao bliske Kenedijevima, koje su kazale da se devojka očigledno predozirala.

 

Serša je studirala u Bostonu, a za života je volontirala u Meksiku. Onde je aktivno učestvovala u izgradnji škola u autohtonim zajednicama, te je bila angažovana u borbi za ljudska prava i osnaživanje žena, kazala je njena porodica.

 

Još 2016. godine, dok je bila učenica jednog privatnog koledža, u studentskim novinama je pisala o svojoj borbi s depresijom.

 

Bila je jedino dete Pola Majkla Hila i Kortni Kenedi Hil, koja je bila peto od jedanaestoro dece Etel i Roberta Kenedija, pokojnog američkog predsedničkog kandidata, ubijenog u 42. godini.

 

 

makonda-tracker