još uvek je u bolnici

OSTAJE MI VERA DA ĆU IZAĆI KAO POBEDNIK: Đorđe David otkrio u kakvom je sada stanju zbog virusa korona

4

Popularni pevač i glumac već neko vreme se nalazi u bolnici nakon upale pluća izazvane virusom korona

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Rok pevač i član žirija muzičke emisije "Zvezde Granda" Đorđe David zbog pozitivnog testa na virus korona, već neko vreme se nalazi na odeljenju za pulmologiju Kliničkog centra Srbije.

 

Iako je, kako kaže za sada sve u redu, pevač ističe da nikako ne može da se reši straha od smrti.

 

- Strašno je biti bolestan od bolesti koja odnosi žrtve. Prošle nedelje je pored mene umro čovek koji je primljen kad i ja. U takvoj situaciji nije umesno da govorim o prognozama bolesti protiv koje se bore svi svetski lekari, a koja odnosi živote - rekao je Đorđe za "Srpski telegraf".

 

foto: Instagram Screenshot

- Ostaje mi vera da ću izaći kao pobednik jer mi je već mnogo bolje. Pričaćemo šta sam sve preživeo i kako je izgledalo moje lečenje kada mi kažu da virus više nije prisutan kod mene - zaključio je Đorđe David.

 

***

 

Ukoliko ste propustili, pročitajte uputstvo za pravilno pranje ruku, da li je bolje koristiti tečni ili čvrsti sapun, koja su pravila nošenja zaštitne maske, zašto je važno da što pre prestanete da pušite i kako dezinfikovati mobilni telefon.

 

Važno je da znate i kako ojačati imuni sistem, može li rakija zaista da pomogne u prevenciji, kako sami uništavamo svoj imunitet i kako razlikovati alergiju od simptoma virusa korona.

 

#OstaniKodKuće

 

makonda-tracker