naježićete se

"VIŠE SE NE STIDIM": Poznata pevačica podelila potresnu ispovest o tome kako je oteta i silovana

0

Nakon što je nedavno sve šokirala otkrivši da je nismo videli 10 godina jer je bila žrtva gotovo filmske otmice, slavna pevačica odlučila je da otkrije šta joj se dogodilo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ejmi En Dafi, velška pevačica koja se publici predstavila samo kao Dafi, pesmom Mercy oduševila je planetu, a ni danas, 12 godina kasnije, nije neobično čuti je.


Ona je očarala ljubitelje muzike širom sveta, opstajala dugo na prvim mestima top-lista i 2009. godine osvojila Gremi za najbolji album. Objavila je dva albuma: Rockferry (2008) i Endlessly i potom iščezla.

 

S obzirom na Dafin moćan glas i jedinstven stil koji podseća na duh šezdesetih godina mnogi su jedva čekali da vide i čuju šta nam ona sprema u budućnosti, ali je lepa pevačica posle nekoliko godina u potpunosti nestala s javne scene. Krajem februara otkrila je zbog čega se povukla — bila je žrtva otmice i silovanja i trebalo joj je mnogo vremena da se oporavi.


Sada je rešila da progovori o svemu, a njena ispovest šokirala je obožavaoce koji su strepeli od Dafine ispovesti.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Bio mi je rođendan, drogirao me je u restoranu, a onda me drogirao četiri nedelje i odveo u stranu zemlju. Ne sećam se da sam ušla u avion, a došla sam sebi u zadnjem delu nekog vozila. Odvedena sam u hotelsku sobu, a onda se počinilac vratio i silovao me. Sećam se bola i da sam pokušavala da ostanem svesna u sobi nakon što se sve desilo. Bila sam s njim još jedan dan, nije me gledao, morala sam da hodam iza njega, bila sam donekle svesna i izgubljena — otkrila je ona na Instagramu.


Pevačica je istakla da ne zna gde je pronašla snagu da izdrži te dane i da se nada da će njena priča utešiti nekoga i pomoći mu ako je prošao kroz nešto slično.


Nadam se da vas to teši i da čini da vas bude manje sramota ukoliko se osećate usamljeno — istakla je Dafi.

 

Pevačica je dodala da ona više ne oseća stid.


Više nisam posramljena što me je nešto tako duboko povredilo, ne više. Verujem da, ako pričate od srca, srca drugih će odgovoriti. Koliko god moja priča bila mračna, ja pričam iz srca, za svoj i za život drugih koji su prošli istu patnju — objasnila je.


Ona je otkrila da je sama pobegla od svog otmičara i silovatelja, ali da se ne seća trenutka kad je stigla kući, kao i da se najpre plašila da ode u policiju i da se obratila jednoj policajki nakon što joj je neko pretio da će objaviti njenu potresnu priču.


Dafi je otkrila da je proteklih deset godina provela sama i da je procenjeno da je suicidna.


Sumnjam da ću ikad više biti osoba koju ste znali — zaključila je.

 

 

 

makonda-tracker