strašno!

KAO U NAJJEZIVIJIM HOROR FILMOVIMA: Pevačica otkrila zašto je godinama nismo videli — NAJEŽIĆE VAM SE SVAKI DELIĆ TELA

0

Kada je 2008. godine objavila jedan od najvećih hitova u istoriji pop muzike, obećavala je mnogo, da bi iznenada nestala.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ejmi En Dafi, velška pevačica koja se publici predstavila samo kao Dafi, pesmom Mercy oduševila je planetu, a ni danas, 12 godina kasnije, nije neobično čuti je.

 

Ona je očarala ljubitelje muzike širom sveta, opstajala dugo na prvim mestima top-lista i 2009. godine osvojila Gremi za najbolji album. Objavila je dva albuma:  "Rockferry" (2008) i "Endlessly" i potom iščezla

 

S obzirom na Dafin moćan glas i jedinstven stil koji podseća na duh šezdesetih godina mnogi su jedva čekali da vide i čuju šta nam ona sprema u budućnosti, ali je lepa pevačica posle nekoliko godina u potpunosti nestala s javne scene.

 

Sada se oglasila na društvenoj mreži Instagram i podelila svoju ispovest, koja je, najblaže rečeno, potresna i uznemirujuća.

 

Mnogi od vas pitali su se šta se dogodilo sa mnom, gde sam nestala i zašto. Istina je, i verujte mi da sam sad okej i bezbedna, ali bila sam silovana, drogirana i držana u zatočeništvu nekoliko dana — ispričala je Dafi.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Pevačica je istakla da je srećom preživela i da je provela „hiljade i hiljade dana“ želeći da u srcu opet oseti sunčevu svetlost.

 

Pitate se zašto sam izabrala da ne iskoristim svoj glas da izrazim bol? Nisam želela da pokažem svetu tugu u svojim očima. Pitala sam se kako mogu da pevam iz srca ako je ono slomljeno. I polako je prestajalo da bude slomljeno — napisala je pevačica.

 

Ona je zamolila pratioce da poštuju njen potez koji je odabrala da povuče, kao i da se njena porodica ne uznemirava.

 

 

makonda-tracker