šok za šokom

„NJU TREBA UBITI“: Isplivala jeziva poruka holivudskog silovatelja upućena Dženifer Aniston

5

Harvi Vajnstin osuđen je na 23 godine zatvora, ali šokantni detalji o njemu i dalje isplivavaju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je u februaru proglašen krivim, Harviju Vajnstinu je pre nekoliko dana izrečena presuda za silovanje — dobio je kaznu od 20 godina za primoravanje svoje bivše asistentkinje na oralni odnos i još tri godine zbog silovanja glumice Džesike Man.

 

Ipak, daleko od toga da su to jedini slučajevi. Desetine poznatih glumica optužile su Vajnstina za seksuano zlostavljanje, a sve to dovelo je do osnivanja pokreta MeToo, koji je ohrabrivao žene da otvoreno govore o torturi koju su preživele. U saradnji s ovim pokretom, list National Enquirer je u oktobru 2017. godine istraživao tvrdnje nekolicine svedoka, koji su pričali o tome da je i Dženifer Aniston bila njegova žrtva.

 

 

PageSix prenosi, pozivajući se na dokumentaciju koja je objavljena tokom suđenja Vajnstinu, da je Vajnstin, kada ga je portparolka Sali Hofmajster obavestila da postoje i ove optužbe, poslao i-mejl u kojem je navodno pisalo:

 

Džen Aniston treba ubiti.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

National Enquirer navodno je Vajnstinovoj portparolki poslao i-mejl s tvrdnjama da se Dženifer požalila prijatelju da ju je čuveni producent tokom snimanja filma „Fatalna preljuba“ uhvatio za zadnjicu i seksualno je uznemiravao tako što ju je ščepao otpozadi, kao i da joj je godinama gledao grudi tako da joj je bilo neprijatno.

 

Navodno je izvor blizak glumici ispričao da je Vajnstin bio zaljubljen u Anistonovu i da joj je stalno govorio da je seksi.

 

National Enquirer ipak nije objavio ovu priču, a portparol Dženifer Aniston je demantovao da se išta slično dogodilo glumici.

 

Vajnstin nikad nije seksualno uznemiravao Dženfier. Nikad joj nije prišao toliko blizu da bi mogao da je dodirne, niti je ikad bila sama s njim — istakao je on.

 

 

makonda-tracker