nižu se neprijatne tvrdnje na njihov račun

PISALO SE DA JE IZ KARANTINA POBEGAO ZBOG NJE: Sofija Milošević se oglasila povodom situacije u kojoj je Luka Jović!

4

Nakon šokantnih vesti o neodgovornom ponašanju fudbalera i, navodno, podnošenja krivične prijave protiv njega, mediji su kontaktirali s njegovom devojkom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Kako javljaju domaći mediji, protiv srpskog fudbalskog reprezentativca i igrača madridskog Reala podneta je krivična prijava jer je po dolasku iz Španije, koja je drugo po redu evropsko žarište virusa korona, šetao gradom umesto da ode pravo u samoizolaciju.


Pisalo se i da je Jović napustio karantin Real Madrida, gde su fudbaleri bili smešteni zbog kontaktom s Trejom Tompkinsom, koji nastupa za košarkaški tim Reala. Da stvar bude gora, Jović je navodno rizikovao da kao kliconoša širi virus kako bi sa svojom devojkom Sofijom Milošević u Beogradu proslavio njen rođendan.

 

Zbog svih šokantnih natpisa, u kojima često pominje i ona, srpska manekenka se oglasila za Blic.


Svi pišu da sam imala rođendansku žurku, a ja ne napuštam stan. O Luki ne mogu da pričam niti bilo šta vezano za njega da komentarišem, ali što se mene tiče, ja nisam rođendan ni proslavljala niti su bile ikakve žurke kako su pisale novine, a u ovakvoj situaciju u kakvoj se nalazi naša zemlja, ma ceo svet, sumanuto je razmišljati da neko organizuje žurke. I niko nije dolazio ili bežao iz karantina zbog bilo čijeg rođendana, tako ni mog – naglašava ona.


Novinare je zanimalo da li se Sofija videla sa svojim dečkom otkad je on stigao u Srbiju, na šta je manekenka odgovorila:


Zbog njegovog ugovora ne mogu da pričam ništa vezano za njega. Sve to možete isključivo da pitate samo njega – jasna je Sofija.

 

foto: Instagram

Ona ističe da potpuno poštuje pravila izolacije i da nudi pomoć komšijama kojima je to potrebno. Nalazi se u svom stanu u Beogradu i ističe da se još pre dve nedelje nabavkom pripremila za ovo stanje.

 

Ja sam u izolaciji, okej sam, poštujem sva pravila mera koje su donete, kao što bi svi trebalo da poštujemo u Srbiji i da se trudimo da pomognemo komšijama. Svima sam ponudila pomoć lično, a za izolaciju sam se obezbedila još pre dve nedelje. U Beogradu sam, u svom stanu i ne izlazim. Takođe, apelujem svima da ne izlaze – naglašava manekenka.

 

foto: Profimedia

Kako je Blic ranije danas pisao, Joviću navodno preti ozbiljna kazna – od 150.000 dinara do trogodišnje zatvorske kazne.Jović je stigao iz Španije u kojoj je do četvrtka uveče, 18. marta, prema pisanju "El paisa", 14.535 osoba bilo inficirano, 1.081 izlečeno, a 630 lica, nažalost, preminulo. U samom Madridu, odakle se Jović uputio u Srbiju, do sada je 5.637 lica bilo pozitivno na testu, a njih 390 je izgubilo život, podseća ovaj portal.

 

 

makonda-tracker