nestrpljiv

"MOJA KUĆA JE UVEK SRBIJA": Zvezda Survajvera čini SVE da se u doba pandemije iz Azije HITNO vrati natrag u Beograd

1

Insistira na tome da se vrati u Srbiju!

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Andrej Maričić učestvovao je svojevremeno u rijaliti šouu Survajver, a potom je nastavio da putuje svetom i obilazi neistražene delove planete. On se trenutno nalazu u Laosu, u Aziji, a rešen je da se hitno vrati u Srbiju!

 

- Evakuacija u toku! Zbog korona virusa avio kompanije obustavljaju letove na duži vremenski period (2 meseca) pa mi je prioritet da se što pre vratim u Srbiju. Prekinuo sam snimanje emisije u Laosu nakon 4 nedelje i hvatam poslednji let i šansu da stignem kući. Ako ne uspem, ostajem 2 meseca ovde. Iz Laosa letim do Tajlanda, u Bangkok, odakle imam let narednog dana (32 sata kasnije) za Beograd, gde ću samoinicijativno otići u karantin koliko god bude trebalo - kaže Andrej.

 

- Nemam nikakve simptome i odlično se osećam ali ne želim da dovedem bilo koga u najmanji rizik da se potencijalno zarazi. Samoizolacija je jedino rešenje za sve nas! U Laosu zvanično nije registrovan nijedan slučaj korona virusa i ovde sam definitivno sigurniji, ali Laos nije kuća, moja kuća uvek je Srbija. Želim da budem pored svoje supruge i porodice kakva god da je situacija jer ne postoji ništa važnije u životu. Dr'žte se ljudi, volim vas sve i nadam se da se uskoro čujemo iz Beograda.

 

 

makonda-tracker