Kome smeta Viki Miljković?

2
Nakon što je objavila da pokreće konkurs 100.000 Razloga Da Ti To Znaš, Viki Miljković neko je zaposeo e-mail adresu na koju je trebalo da stižu remiksi pesme Ko to zna

Neko maliciozan kome očigledno smeta folk zvezda Viki Miljković ili to što su njene dve nove pesme veoma slušane, baš se okomio na poznatu pevačicu koja nikad nije bila sklona skandalima. Nakon što je duet sa Halidom Bešlićem bez njene dozvole i znanja procureo na Youtube, ovog puta opet je zamalo načinjena ogromna šteta.

Naime, 12. jula je u print i eletronskim medijima objavljeno kako je Violeta pokrenula konkurs pod nazivom 100.000 Razloga Da Ti To Znaš koji traje do 12. avgusta a u okviru kojeg poziva sve DJ-eve sa ex YU regiona i šire da pošalju svoje predloge remix verzije njenog novog hita Ko to zna i najboljeg nagrađuje sa 100.000 dinara, neko joj je zaposeo e-mail adresu kotozna@gmail.com  na koju je trebalo da stižu predlozi!

Kako je popularna pevačica istrajna u nameri da nagradi najboljeg I najmaštovitjeg DJ-a uprkos naporima i lošim namerima onih koji bi da osujete njene planove, Violeta je otvorila novu e-mail adresu: 100.000razloga@gmail.com na koju zainteresovani mogu slati svoje predloge do 12. avgusta. 

-Stvarno mi ne ide u glavu ko može da se bavi takvim trivijalnim stvarima, ne želim i nemam vremena da se igram detektiva i angažujem hakere koji bi ušli u trag tome ko je zaposeo moju mejl adresu.  Ko šta radi, sebi radi, kako seješ, tako i žanješ. Molim samo sve one koji su već poslali svoje predloge na hakovanu adresu da opet pošalju remikse na moju novu adresu kako bih mogla da ih uzmem u obzir – apelovala je Violeta ovim putem. 

makonda-tracker