"Pomozimo jedni drugima i sve će proći"

NJEGOVA DEVOJKA OTKRILA ZASTRAŠUJUĆI DETALJ: Oglasio se i poznati fudbaler zaražen koronavirusom!

1

Evropu je sinoć iznendila vest da je igrač torinskog Juventusa bio pozitivan na testiranju na virus zbog koje svet strepi, a evo šta su o njegovom stanju rekli on i njegova devojka

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Italijan Danijele Rugani (25) zaražen je koronavirusom, pokazalo je testiranje u okviru kojeg je Juventus proverio stanje svojih fudbalera, a isto je učino i milanski Inter, s obzirom na okolnosti koje vladaju na severu Italije.

 

Nakon što su se njegovi obožavaoci i navijači zabrinuli za Ruganijevo stanje, sportista se obratio javnosti.

 

Pročitaćete vesti i zato želim da uverim sve one koji brinu o meni da sam dobro. U ovom trenutku, međutim, osećam još veću dužnost da se zahvalim svim lekarima i medicinskim sestrama koji se bore u bolnicama s ovom hitnom situacijom. Pozivam sve da poštuju pravila, jer ovaj virus ne pravi razliku! Učinimo to za sebe, za naše najmilije i za one oko nas. Hvala — napisao je Rugani na društvenim mrežama.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Njegova devojka Mihela Persiko, inače poznata sportska novinarka, nadovezala se komentarom koji je otkrio interesantnu i nimalo prijatnu činjenicu o virusu koji izaziva bolest COVID-19. Rugani, naime, nije imao simptome bolesti, ali je nosio virus.

 

Pozitivan je, ali asimptomatičan. Nema simptoma. Zbog toga se u celoj Italiji preporučuje svima da ostanu kod kuće! Jer u mnogim slučajevima se dešava da toga nismo ni svesni. Pomozimo jedni drugima i sve će proći — zaključila je ona.

 

Budući da je Rugani tri dana ranije bio na klupi tokom meča između Juventusa i Intera i da je imao kontakt s igračima oba tima, svi koji su prisustvovali utakmici biće u karantinu naredne dve nedelje.

 

 

makonda-tracker