svi su iznenađeni

„NADAM SE DA VAM NE SMETA ŠTO SAM SE GRLIO S VAŠOM ŽENOM“: Princ Hari dobio pismo o kojem bruji Velika Britanija

0

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa doživeli su (ne)prijatno iznenađenje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nekoliko dana, supruga princa Harija Megan Markl pojavila se neočekivano u jednoj školi u Dagenhemu povodom Dana žena kako bi s učenicima razgovarala o ravnopravnosti polova i ljudskim pravima.

 

Ona je provela nekoliko zabavnih sati s tinejdžerima, fotografisala se s njima, održala im važan govor, a potom pitala ima li u gledalištu nekog „hrabrog mladog muškarca“ koji bi se popeo na binu i pričao o ulozi muškaraca i dečaka prilikom događaja kao što je obeležavanje Međunarodnog dana žena. Izazov je prihvatio Aker Okoje (16).

 

Ovaj šarmantni učenik otvoreno je govorio pred svojim vršnjacima, a potom prokomentarisao kako je Megan Markl veoma lepa, nakon čega ga je ona zagrlila.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Okoje je nakon toga dosta razmišljao i zaključio da je možda prekršio etikeciju, pa je rešio da se obrati direktno princu Hariju, vojvodi od Saseksa.

 

Nadam se da vam ne smeta što sam se grlio s vašom ženom — napisao je Okoje u pismu Meganinom suprugu i objasnio da je tbio preplavljen emocijama i šokiran što je ona došla u njegovu školu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

 

Mladić je dodao da je vojvotkinja od Saseksa prava inspiracija i da se nada da će jednog dana upoznati i princa Harija.

 

Predstavnici medija kontaktirali su s Okojeom, koji je za ET rekao da je pismo poslao jer je "smatrao da je to pristojno".

 

 

makonda-tracker