oduševila

NISU SLUTILI KAKVO IM IZNENAĐENJE SPREMA: Megan Markl se pojavila tamo gde je NIKO nije očekivao i uputila MOĆNU poruku

0

Vojvotkinja od Saseksa maksimalno koristi svoj boravak u Velikoj Britaniji, gde se vratila prvi put otkad su njen suprug princ Hari i ona saopštili da se povlače s funkcija „viših“ članova kraljevske porodice.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je očarala britansku i modnu javnost na muzičkom festivalu Mauntbaten, pojavivši se u odevnoj kombinaciji koju je uskladila s uniformom svog supruga, Megan Markl priredila je iznenađenje mališanima u jednoj školi u Eseksu.

 

Vojvotkinja od Saseksa pojavila se neočekivano u jednoj školi u Dagenhemu povodom Dana žena kako bi s učenicima razgovarala o ravnopravnosti polova i ljudskim pravima.

 

Bez obzira na to koliko se malima osećate, koliko osećate da ste nisko na lestvici, bez obzira na to koje ste boje, bez obzira na to kog ste pola — vi imate glas i sigurno imate pravo da progovorite o tome šta je ispravno — rekla je Megan Markl u obraćanju đacima.

 

Ona je otkrila da je, kada je planirala svoje aktivnosti za ovogodišnji Međunarodni dan žena, njoj bilo izuzetno važno da provede vreme sa ženama sutrašnjice.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Marklova se ponovo pojavila u poslovnoj odevnoj kombinaciji, a ovog puta izbor je pao na spoj crnih pantalona koje prate liniju tela, belu majicu i bež blejzer.

 

 

makonda-tracker