oduševićete se

NEŽNO, ČAROBNO I NEIZMERNO ROMANTIČNO! Svet priča o skrivenoj poruci ispisanoj na ogrlici Megan Markl (FOTO)

0

Zanimljiv detalj prošao bi neopaženo da se sama dizajnerka ovog komada nakita nije oglasila

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svega nekoliko dana nakon što je stigla u Veliku Britaniju, prvi put otkako su njen suprug princ Hari i ona objavili da se povlače s funkcije viših članova kraljevske porodice, Megan Markl uspela je da stekne još jednu neprijateljicu. Nakon što se zamerila jetrvi Kejt Midlton i kraljici Elizabeti Drugoj, ona je naljutila suprugu svog svekrva princa Čarlsa, a više o tome čitajte OVDE.

 

Vojvotkinja od Saseksa je, naime, skrenula pažnju javnosti na sebe na dan koji je Kamili Parker bio veoma važan, i to kada je objavila fotografije iz svoje posete Nacionalnom teatru, koja se desila nešto ranije. Megan je objavila nekoliko fotografije koje su nastale dok je uživala istražujući veličanstveno zdanje, a svi su oduševljeni belom odevnom kombinacijom koju je tom prilikom nosila. Sada je u prvi plan, međutim, isplivao jedan zanimljiv detalj ovog stila — njena ogrlica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Lis (@sophielislondon) on

 

Dizajnerka ovog komada nakita Sofi Lis objavila je na Instagramu fotografiju vojvotkinje Megan i ogrlicu u krupnom planu pokazavši da je na njoj ugravirano na francuskom Qu'hier i Que Demain. Kako Lisova tvrdi, grublji prevod ove poruke glasio bi:

 

Svakog dana volim te sve više, više nego juče, manje nego sutra.

 

Reč je o stihovima pesme Večna pesma, francuske pesnikinje Rozemond Žerar.

 

Kako pišu strani mediji, nije poznato je li u pitanju poklon koji je Megan dobila od supruga princa Harija ili je ovo ogrlica koju je sama vojvotkinja kupila, ali svakako je raznežila njene obožavaoce.

 

 

makonda-tracker