mislila je na svaki detalj

MEGAN I HARI NISU DOBILI POZIVNICU: Nakon SUSRETA GODINE, Kejt Midlton održala prijem i sve očarala STAROM haljinom

1

Jučerašnje popodne bilo je veoma zauzeto za vojvotkinju od Kembridža Kejt Midlton, koja je najpre prisustvovala crkvenoj službi i veoma neprijatnoj situaciji s princem Harijem i njegovom suprugom, a potom bila domaćica zanimljivog prijema

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je u Vestminsterskoj opatiji prisustvala službi povodom Dana Komonvelta, gde je sedela u prvom redu s kraljicom, suprugom princem Vilijamom, njegovim ocem princem Čarlsom i njegovom suprugom Kamilom Parker, i bila zvezda najnapetnije i najneprijatnije scene u kraljevskoj porodici proteklih meseci, Kejt je nastavila dalje sa svojim obavezama.

 

Midltonova je u Bakingemskoj palati održala gala večeru u okviru koje je ugostila predstavnice organizacije Place2Be, koja diže svest o važnosti brige o duevnom zdravlju u školama. Vojvotkinja Kejt je bila domaćica interesantnog prijema, a vrata palate otvorila je za brojne mališane koji su bili oduševljeni što su se našli u društvu supruge princa Vilijama.

 

Vojvotkinja od Kembridža odabrala je za ovu priliku toaletu koju potpisuje njena omiljena dizajnerka Dženi Pekam, a reč je o veoma elegantnom modelu čiji se gornji deo sastoji od poluprovidnog materijala plave boje koji je protkan svetlucavim detaljima i vezom, dok se ispod grudi haljina širi u vidu lagane suknje koja seže do poda. Budući da je Kejt poznata kao jedna od članica kraljevske porodice koja ne voli da se razmeće i rado neke drage komade nosi više puta, nije iznenađenje što je u pitanju stara haljina — Midltonova ju je nosila u aprilu 2016, prilikom kraljevske turneje u Indiji.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Cipele koje je Kejt kombinovala s ovom toaletom su, takođe, stare i vojvotkinja ih je nosila u nekoliko prilika, a prošli put pre samo dve nedelje, kada je sa suprugom Vilijamom prisustvovalla specijalnoj izvedbi mjuzikla Dragi Evan Hansen.

 

foto: Profimedia

One nose potpis modne kuće Jimmy Choo, a Kejt ih je ponela s tašnicom plave boje koju krase svetlucavi ukrasi.

 

 

makonda-tracker